Program Bantosan Beas

Program Bantosan Beas dingawitan taun 2004,  tujuanana kango ngurangan pangaluaran Rumah Tangga Miskin supados ngadaduhan langkung ageung daya anu tiasa ngarojatkeun kasajahtaraan kulawargana.

Realisasi Bantosan Beas :
2004 : 60 Umpi     2005 : 65 Umpi    2006 : 60 Umpi
2007 : 49 Umpi     2008 : 55 Umpi    2009 : 64 Umpi
2010 : 100 Umpi   2011 : 81 Umpi    2012 : 105 Umpi
2013 : 117 Umpi   2014 : 150 umpi

Program Bantosan Sosial

Benten sareng program sanes anu sifatna reguler, Program Bantosan Sosial sifatna isidentil disaluyukeun sareng ayana kondisi khusus anu meryogikeun bantosan.

Realisasi Bantosan Sosial :
2004 : Bantosan pangobatan kanggo 8 urang
2009 : Bantosan 1 unit kompa cai
2009 : Bantosan renovasi bumi ajengan
2010 : Bantosan kango Guru Sukwan 3 urang
2010 : Bantosan kango Waker Sakola 1 urang
2011 : Bantosan kango tunadaksa 1 urang
2011 : Bantosan ka Yayasan Celah Bibir Langit-Langit
2012 : Batosan sapi qurban
2013 : Bantaosan saragam Linmas 6 set

Program Bantosan Al-Quran

Dina raraga ngiring ngarojong Syiar Islam, bantosan mangrupi Kitab Suci Al-Quran Tarjamah Sunda atanapi kitab agama anu sanesna didugikeun ka masjid atanapi pasantren anu meryogikeun.

Realisasi Bantosan Al-Quran :
2005 : Bantosan kitab-kitab agama kango 2 pasantren
2011 : Bantosan 25 Al-Quran Tarjamah Sunda
2013 : Bantosan 5 Al-Quran Tarjamah Sunda
2014 : Bantosan 40 Al-Quran Tarjamah Sunda
 

Program Bantosan Siswa

Masih agengna angka putus sakola janten cukang lantaran ayana Program Bantosan Siswa, mangrupi dana panyokong kabutuhan kango sakola anu langsung disangakeun ka barudak sakola anu tos diseleksi.

Realisasi Bantosan Siswa :
2009 : Bantosan kango 26 siswa
2010 : Bantosan kango 7 siswa yatim

Program Bantosan Usaha

Dipilemburan anu masih keneh kaleubet kana daerah pra-sejahtera masih seur masyarakat anu teu bisa usaha alatan teu boga modal, ngalangkungan program ieu yayasan masihan modal usaha anu sifatna stimulus

Realisasi Bantosan Usaha
2009 : Bantosan 5 paket Dana Bergulir
2014 : Batosan 10 domba
2015 : Bantosan tunai 52 umpi

LEMBAGA STUDI KESEHATAN INDONESIA (LSKI)

Lembaga swadaya masyarakat (LSM) nirlaba anu ngadeg tahun 1996 dumasar kana sumaget ngiring ngarojong pangwangunan nasional khususna pangwangunan sektor kasehatan ngalangkungan kagiatan nyebarkeun informasi kasehatan. Kagiatan ieu diarahkeun kango ningkatkeun kualitas sumber daya manusia tanaga kasehatan anu tiasa ngarojong darajat kasehatan masyarakat.

http://lski.tripod.com/ 
www.dentamedia.blogspot.com

BALAI PENGOBATAN BALEMEDIKA

Ngawitan dibuka di Rancaekek Kabupaten Bandung taun 2004, alatan kirang pasien ngan kenging sataun teras tutup. Taun 2005 muka deui di Cibiru Kabupaten Bandung dugi ka kiwari.